In Nederland zijn we gek op influencers, die al snel worden gezien als stijliconen. In dit artikel laat ik je graag zien wie mijn stijliconen zijn en waar je ze kunt vinden. Ik ben namelijk vooral actief op instagram waar ik mijn inspiratie vandaar haal. Ik vind het leuk om te zien wat andere plaatsen en hoe ze bepaalde items stijlen.

Hierboven zie mijn favorieten van het moment om te volgen. Stephanie Broek en Freda Wewer zijn echte stijl iconen en hebben beide een best uitgesproken stijl. Stephanie staat bekend om haar ‘sporty oufits’, en draagt ook veel vintage merken. Freda is een mix van minimal maar ook wel chic, ik hou persoonlijk wel van chique outfits.

Voor alle ‘Dutchies’ onder ons, deze namen komen jullie vast bekend voor. Claartje Rose staat bekend om haar chic maar toch ook sporty stijl. Ik vind haar outfits altijd geweldig, net wat anders dan andere bloggers. Ook Vivian heeft aardig wat volgers, ze is fotograaf maar toch een stijl-icoon. Op haar persoonlijke insta deelt ze vooral veel outfit foto’s, die altijd DE perfecte achtergrond hebben.

 

Na Nederlandse bloggers vind ik het ook leuk om wat Scandinavische bloggers te volgen. Ik vind Matilda leuk om te volgen, omdat ze eigenlijk nooit een filter op een foto gebruikt. Haar outfits zijn een mix tussen chic en vintage. Taylr kan je er een beetje mee vergelijken, zij heeft ook de no-filter instagram. Haar stijl is geweldig, net alsof ze zo van de calwalk is afgelopen.

Geef een reactie