ON THE WISHLIST | NOVEMBER

Yeah! De wintermaanden staan voor de deur, en dat betekent veel leuke feestdagen! Ik denk dat we allemaal onbewust al bezig zijn met de leukste cadeaus voor sinterklaas, kerst of volgende week inkopen gaan doen op black friday. Daarom laat ik je vandaag een paar items zien die alvast op mijn wishlist staan voor deze maand!

 

De ‘perfecte’ jeans

We kennen het allemaal, net opzoek naar die ene fijne spijkerbroek. Helaas kan dat soms nog best moeilijk zijn, vooral als je niet al te lange benen hebt. Ook ik kan bijna nooit slagen voor een fijne jeans, altijd is hij net te lang of te wijd bij te taille, LASTIG! Ā Natuurlijk hoop ik deze maand wel een perfecte jeans te vinden, en even goed te gaan zoeken.

 

Dr. Martens

Ik blijf de schoenen echt ontzettend leuk vinden, ookal zijn ze best grof. Normaal zou ik niet gaan voor een stoere schoen, maar ik blijf er maar op terug komen. Deze maand probeer ik Dr. Martens te vinden of een schoentje die daarop lijkt. Ook vind ik dat de schoenen van mostwantednl of loavies erg leuk zijn!

 

Tassen, want je hebt er nooit genoeg

Ik ben ook helemaal weg van tassen, vooral als ze lijken op een designer. Deze tas van Zara kun je bijvoorbeeld dragen als schoudertas, maar ook als waistbag! Ook vind ik de gouden details erg mooi op de tas en zou ik het zeker kunnen dragen met kerst!

 

Schoenen Dr. Martens via Zalando | Jeans Pinterst | Tas Zara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *