Je hebt deze trend vast al wel zien hangen in de winkels, omdat hij toch best wel op valt. Misschien wel het eerste printje waar je aan denkt in de zomer, de floral oftewel bloemenprint is helemaal hot dit seizoen. We spotten de bloemenprint op de catwalk van grote modemerken tijdens Fashionweek. De merken die vooral helemaal los zijn gegaan zijn, bijvoorbeeld Balenciaga & Chloe.

 

Ik moet wel zeggen dat dit ook meteen een trend is, waar niet iedereen weg van zou zijn. Een bloemenprint kan moeilijk te stylen zijn of  voor sommige of een beetje oubollig. Hieronder vind je dan ook meteen twee outfits die dat beeld compleet wegnemen, een bloemenprint kan ook zeker stoer zijn!

 

 

Nu ook nog een paar handige tips hoe je bloemenprint kan stylen. Als je er voor kiest om bijvoorbeeld een floral dress te dragen, denk er dan wel aan dat je de accessoires en schoenen rustig houd. Je moet nog wel de persoon kunnen zien, en niet alleen nog maar de bloemenprint. Zelf zou ik gaan voor een floral suit. Je kunt dan de broek dragen met bijvoorbeeld een basic shirt, en de top met een leuke short. En misschien voor de avond, het hele floral pak met een paar mooie pumps!

Geef een reactie