Als je je een beetje in de mode interesseert, dan weet je dat er zo ontzettend veel trends zijn. Erg leuk natuurlijk, maar hoe creëer je nu je eigen stijl? Om uniek te zijn binnen de mode moet je tegenwoordig wel het wat geks dragen om eruit te springen! Toch zijn er altijd een aantal dingen die jou uniek kunnen maken, bijvoorbeeld je keuze voor kleur.

 

 

1. Maak een bord op pinterest.

Op pinterest heb je zo veel inspiratie, dat je makkelijk kan selecteren wat jij nog echt mooi vind. Let hierbij op stijl en kleur. Welke kleuren vind je mooi, en hou je juist van sporty of chic. Mocht je niet van pienterst houden kun je ook een moodboards of collage op papier maken.

 

2.  Maak setjes van je kleding.

Nu kun je in je eigen combinaties gaan maken van wat je hebt gezien op pienterst. Misschien heb je een bepaalde look gezien die zelf net iets anders zou doen, dat is juist goed. Je moet andere niet kopiëren maar juist inspiratie vandaan halen.

 

3. Voeg accessoires toe.

Om een outfit net iets persoonlijker te maken kun je kiezen voor accessoires. Ik draag bijvoorbeeld altijd een Ohm tekentje en een zilveren ketting. Dat iets wat bij mij hoort, en mij outfit misschien net wat unieker maakt. Ook kun je bijvoorbeeld een vintage tas van je moeder dragen of een ring van je oma.

29 augustus 2017

Geef een reactie