Vinyl clothing oftewel lakleer, een van de meest gewaagde item van het jaar. Vinyl kan al namelijk erg snel too much worden, maar met de juiste styling tips maak je er een alledaagse outfit van. In deze post laat ik je een paar outfits zien die je eigenlijk naar elke gelegenheid wel aan kan, zonder dat het te opvallend is!

 

TIP 1 – Combineren met een sweater.

Voor deze look ga je voor een sweater met structuur, denk hierbij aan een wollen trui. Wol is een zacht materiaal en oogt eerder schattig dan stoer. Daarbij draag je wel een lakleren rokje, wat je outfit net wat specialer maakt. Je kunt ook kiezen voor een katoenen trui met een motief erop, ook dat heeft veel invloed op je outfit. Door het motief gaat ook de nadruk een beetje naar de trui, en valt het vinyl een stuk minder op!

 

 

TIP 2 – Een stoere draai eraan geven.

Voor deze look ga je voor een t-shirt met een leuke opdruk, denk hierbij aan een band-tee of een logo shirt. Je kunt gaan voor zwart op zwart, of juist spelen met verschillende kleuren. Ook kun je gaan voor een fishnet panty om de look iets meer ‘spicey’ te maken of juist kiezen voor hoge laarzen.

 

 

TIP 3 – Toch voor gewaagd gaan?

Maar mocht je al deze looks net iets ‘ te normaal’ vinden dan heb je de keuze om voor meer te gaan. Hier kun je aan meerdere lage denken, of een grote opvallende jas erbij. Ook is de lakbroek een leuke variant, die je ook in zilver en rood voorbij ziet komen. Ook kun je gaan voor fully vinyl, maar dan mag je wel aardig wat lef hebben!

 

fotobron: pinterst

16 november 2017

Geef een reactie