Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik totaal GEEN lezer ben, maar voor sommige boeken maak ik een uitzondering. Zoals bijvoorbeeld het boek #girlboss van Sophia Amoruso, wat mij erg veel inspiratie gaf. Sophia is namelijk de eigenaresse van de populair website Nasty Gal, wat al jaren ontzettend goed loopt. Ze begon klein, en groeide uit tot een van de meest succesvolle vrouwen en dat allemaal alleen!

 

In het boek verteld ze eigenlijk dat ze als tiener totaal niet wist wat ze moest doen, en ook niet veel naar school ging. Ze begon met Vintage kleding verkopen op Ebay. Acht jaar later was je de CEO en het creative brein achter de site ‘Nasty Gal’. Een bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen dollar en ruim 350 mensen in dienst. In haar boek doet ze haar verhaal, echt een power vrouw! Ik keek echt heel erg tegen haar op, en heb ook nog eens wat geleerd van dit boek, zeker een aanrader!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer boeken die inspirerend zijn om te lezen, om ze allemaal langs te gaan zou een TE lange post worden. Daarom heb ik hier alsnog een lijstje gemaakt met mijn persoonlijke musthaves aan boeken, van fashion tot lifestyle.

 

FASHION BOOKS

 

COOK BOOKS

 

LIFESTYLE BOOKS

 

10 november 2017

Geef een reactie