Online shoppen is tegenwoordig misschien een van de makkelijkste manieren om aan leuke kleding te komen. Je besteld vaak wat je nodig hebt, rekent het af en meestal is het de volgende dag al in huis! Perfect toch? Vandaag wil ik het hebben over een trendy maar toch betaalbare webshop namelijk, Zaful.

 

Een tijdje geleden kwam ik de website tegen op Instagram, ik zag toen meteen dat ze ontzettend leuke dingen hadden. Ze hadden DE perfecte bikini’s en geweldige beach jurkjes, helaas net wat te laat om voor mijn vakantie nog te bestellen. Toen besloot ik om na mijn vakantie maar eens weer te kijken, ook voor de herfst hadden ze wat leuke items.

 

Zaful is een Aziatische webshop met trendy items. Als je over de 30 euro uitgeeft krijg je ook nog eens de verzendkosten gratis. Ze hebben wekelijkse een actie en je kunt sparen voor korting! Het enige nadeel is dat de verzending tot wel 30 dagen kan duren en dat je erg goed naar de maten moet kijken. Ik heb zelf een jurkje besteld in een Large, viel als Small, maar prima te doen. Ook moet je letten op het materiaal, het blijft natuurlijk wel een Aziatisch product.

 

SHOP NOW AT > WWW.ZAFUL.COM

 

15 september 2017

Geef een reactie