Schoenen, een van de belangrijke dingen bij een outfit. Een schoen kan soms net de look helemaal afmaken of net even wat gekker. Vandaag laat ik je 3 schoenen trends zien, waar je eigenlijk altijd safe mee bent. Ik ben bewust gegaan voor alledaagse schoenen, omdat dat toch wat makkelijker te combineren is voor de alledaagse vrouw.

 

Het enkellaarsje

Enkellaarsje zie je heel veel terug deze herfst en winter. Dit jaar hebben ze de schoen vooral apart gemaakt door lakleer toe te voegen of een gekke tint. Ook zie je heel veel het soklaarsje in knalende kleuren.

 

Het muiltje

Bij muiltjes denk je al snel aan een zomer schoen, maar ook in de herfst kan hij gedragen worden. En muiltje wordt dan gecombineerd met een sok of leuke panty. Het blijft een klassieke schoen waar je eigenlijk alle kanten mee op kan. Ook leuk te dragen onder een denim broek of een lakrokje om het wat liever te maken.

 

De loafer

En als je dacht van de loafer af te zijn moet ik je helaas teleurstellen. Ook in het najaar zijn de loafers weer helemaal hot! Je ziet ze in de winter vooral met fluffy details en parels. Ook wordt er vaak een fluwelen stof gebruikt voor een chic effect.

3 oktober 2017

Geef een reactie