Na zoveel weken zijn weg geweest ben ik weer helemaal terug met een nieuw artikel! In dit artikel wil ik het hebben over wat er met ‘mijn Instagram’ is gebeurt. Het klinkt allemaal heeeeel dramatisch, maar ik zelf gewoon een aantal aanpassingen gedaan.

 

Zo heb ik in twee maanden ongeveer drie x gewisseld van feed en de content die maakte. Het was eigenlijk een soort test om te kijken wat nou eigenlijk voor mij werkt. Zo verloor een aantal volgers, likes en mijn inspiratie. Ik heb gemerkt dat, ‘mijn eigen content’ niet altijd in de smaak valt, zoals foto’s van gebouwen, of artworks. Ik heb ook in een poll gevraagd wat mijn volgers vooral wouden zien, dat kwam uit op outfit foto’s, wat eigenlijk ook wel een compliment is. Mensen vinden het leuk als ik laat zien wat ik draag en hoe ik items stijl.

 

Ik heb met al deze informatie besloten om toch mijn ‘oude’ Instagram feed te gaan opbouwen. Ik ben dan voornamelijk van plan om weer outfits, details en product foto’s te plaatsen. Ik heb ook mijn inspiratie weer helemaal terug! Ik merk gewoon dat dat het beste werkt, want ik wil natuurlijk wel groeien.

Mocht je me nog niet volgen, dan hieronder de link naar mijn page!

 

 

7 november 2017

Geef een reactie